Recensies

Schrijf een recensie

 

 

Rated 5 out of 5
9 augustus 2023

Mooi, comfortabel en gerieflijk (rolstoel aangepast) huis met grote tuin en voorzien van een eenvoudige keuken en wasmachine.

M. Bertrand
Rated 4 out of 5
3 juli 2019

We zijn vijf nachten geweest. Een fijn huis, mooie vloer, mooie badkamer en goede matrassen. Buiten lekker veel ruimte. Ook de ligging op het park is erg fijn. De omgeving is mooi en er is veel te doen in Zeeland. We hebben genoten. Graag komen we nog een keer terug.

Martin en Henriette
Rated 5 out of 5
18 juli 2018

We hebben de tweede week van juli een hele mooie uitgangsbasis gehad om Zeeland te verkennen. Een aangepaste villa waar we heerlijk hebben kunnen relaxen. Een huis met alles aanwezig en aangepast voor rolstoelgebruik en incl. heerlijke grote tuin. Met prachtig weer kunnen genieten van het Veerse Meer en het Banjaard-strand. Een tip voor uit-eten is (met Social Deal) naar Brasserie Amable, vlakbij in Kamperland. We hebben een hele fijne tijd gehad.

Fam. van Wijngaarden
Rated 5 out of 5
25 december 2017

Een prachtige bungalow met alles er op en aan. Overal is over nagedacht. Heerlijke plek, rustig gelegen op een ruime kavel. 5 minuten lopen naar het water, waar je zowel zeilboten, surfplanken en motorboten kan huren. 15 minuten fietsen en je belandt op het schoonste strand van de Noordzee. Ook hier heerlijk vertoeven. Incl. Strandpaviljoen. Wij komen zeker nog een keer terug.

Ida Smidt
Rated 5 out of 5
23 december 2017

Heerlijke dagen doorgebracht in het Huisje in Zeeland. Een mooie plek en een fijn huis met alles erop en eraan. Helemaal gelijkvloers met een luxe badkamer! Het heeft een prachtige ruime tuin waar het heerlijk toeven is. Hangmat om tussen de bomen op te hangen ligt in het schuurtje. Het huis ligt letterlijk op een steenworp afstand van het Veerse meer. Wanneer je een wandeling langs het meer gaat maken zie je aan de overkant het oude plaatsje Veere liggen. Bij het meer zijn zwemsteigers zodat je op een comfortabele manier een duik in het water kan nemen. Wij waren er laatst in december en dan kan je mooie wandelingen maken, langs het strand, maar ook in de buurt, er ligt buiten het meer, ook een bos dichtbij. Lekker visje eten? Dat kan bij de Oosterschelde, 2 goeie viswinkels aan het water! En je boodschappen kun je doen in Kamperland, het dorpje om de hoek. Er zijn fietsen aanwezig en je fietst zo naar het strand waar ook nog een strandhuisje is met toebehoren. Hoe goed wil je het hebben? Je waant je als god in Frankrijk! Een fantastische plek voor een heerlijk uitstapje of vakantie. Wij gaan gauw weer!

Arien van Veen